Om Et Rigt Liv

Et rigt pensionsliv handler om meget mere end at have en stor pensionsopsparing.

Det handler om livskvalitet i en lang livsfase, hvor du ikke længere har et arbejde, som fylder det meste af din vågne tid.

Det handler om at have indhold og meningsfulde og identitetsskabende aktiviteter i dit liv, så du har en grund til at stå ud af sengen hver morgen.

Det handler om at bruge dine kompetencer og livserfaring i et set up, som passer til netop dig, så du føler, at du udretter noget og ikke spilder din tid.

Det starter ofte med, at dine vaner pludselig skal ændres. Du går fra din sidste arbejdsdag med struktur, identitet og mening, til en helt ny og anderledes hverdag, som du selv står for at designe, med frit valg på alle hylder.

Det er rigtigt rart med en hjælpende hånd til planlægningen. Den vil jeg gerne give dig. Det er det, jeg brænder for.

Landkort planlægning Canva 1200x500

Hvem er jeg?

Mit navn er Line Visti.

Jeg hjælper dig med at planlægge din overgang fra arbejdsliv til pensionsliv og indholdet i dit pensionsliv, så du kan opleve livskvalitet fra den første dag som arbejdsfri. På den måde kan du se frem til en ny, spændende periode i dit liv med meningsfulde og identitetsskabende aktiviteter.

Du fortjener, at din næste livsfase bliver en ny, interessant periode i dit liv – måske bliver den dit livs bedste.

Er du interesseret i finde ud af, hvordan et forløb kan se ud for dig, er du altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale.

Det er op til dig selv at skabe livskvalitet i dit pensionsliv

Når du går på pension, er du på toppen. Du har mange kompetencer og rygsækken fuld af livserfaring. Det skal du gerne kunne bruge i din næste livsfase. Det er imidlertid helt op til dig selv at skabe dig livskvalitet med et indholdsrigt og givende pensionsliv. Du har selv ansvaret. Men mange når ikke at tænke over det, mens de er optagede af deres arbejdsliv.

Hvad skal du identificere dig med, når du ikke længere beklæder en betydningsfuld stilling på arbejdsmarkedet? Og hvad skal du stille op med al den nyvundne tid, når du går på pension, og arbejdet ikke længere fylder +40 timer om ugen?

Jeg hjælper dig med at planlægge den sidste del af din karriere, overgangen til den næste livsfase og indholdet i denne, inden du går på pension. Så kan du undgå at føle et tomrum, når du siger farvel til dit arbejdsliv. Sammen sætter vi spot på dit livsindhold og laver en handleplan med nye aktiviteter, som giver dig mening, identitet og livskvalitet, og som du kan glæde dig til.

Min baggrund

Jeg har lang erfaring som HR-chef og mere end 20 års erfaring inden for HR i privat og offentlig sektor. Uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og HD (O) fra Copenhagen Business School, og har en executive coachuddannelse samt en MasterClass i psykologi. Jeg har kontor i København og på Falster. Vi kan mødes hos mig, på dit kontor, til walk & talk eller virtuelt.

Alle fortjener at få et rigt pensionsliv. Lige fra starten og uden at spilde tiden med et eller flere ufrivillige ”fjumreår”. Det handler om livskvalitet. Jeg hjælper dig med at planlægge din overgang fra arbejdsliv til pensionsliv og indholdet i dit pensionsliv, så du kan opleve livskvalitet fra den første dag som arbejdsfri.

Du fortjener, at din næste livsfase bliver en ny, interessant periode i dit liv – måske bliver den dit livs bedste.

Du er velkommen til at kontakte mig for at finde ud af, om et forløb er noget for dig. Du kan enten ringe eller skrive til mig, eller du kan booke en uforpligtende samtale.

Jeg kan varmt anbefale et forløb med Line. Vi havde de første samtaler i god tid inden mit pensionstidspunkt, derefter nogle samtaler ifm. selve overgangen, og sluttede med en samtale efter jeg var gået på pension.

Egentligt mente jeg at have rimeligt godt tjek på overgangen selv. Men gennem mine samtaler med Line fik jeg inspiration til nogle overvejelser og afklaringer omkring, hvad der er vigtigt for mig. Jeg blev hjulpet med at strukturere processen og få taget de initiativer, der skulle til, for at jeg kunne føre mine ønsker ud i livet fra den første dag i min nye tilværelse. Ved at jeg forberedte indholdet i mit pensionsliv sammen med Line, fik jeg gjort de helt rigtige ting i forbindelse med, at jeg sagde farvel til mit arbejdsliv. Og livet er bestemt ikke gået i stå. Min nye dagligdag indeholder nu et behageligt miks af frivilligt arbejde som guide, tid til familien og plads til spontane aktiviteter.

Jens Hvidberg

Springet fra arbejdslivet til pensionistlivet er næsten som at springe ud fra 10-meter vippen, mange elementer i ens hverdag forandres fra dag til dag. Det er et af livets store forandringsprojekter, og noget jeg har skubbet foran mig. Egentlig havde jeg vel hverken lyst eller tid til at tænke nærmere over det. Line tager fat på denne problemstilling og guider én igennem et forløb, hvor man bliver tvunget til at reflektere over sit levede liv indtil nu, og ikke mindst over hvordan livet skal forme sig fremadrettet. Jeg fik meget ud af Lines følgeskab. Hun er rigtig god til at spørge ind og ikke mindst stille de rigtige spørgsmål, så man selv kan finde svarene.

Gunnar Bjørnsson

Selvom der er adskillige år til det bliver min tur, så har forløbet med Line allerede nu været ganske berigende. Med konceptet hos Et Rigt Liv blev jeg med den strukturerede tilgang gelejdet ind i en fokusering, der gav mig mulighed for at reflektere over arbejdsliv og privatliv – glæder, styrker, kompetencer, potentialer. I samtalerne med Line blev de strukturerede refleksioner over fortid og nutid prioriteret og transformeret til et ønskværdigt fremtidigt liv. Diffuse ideer og løse tanker er blevet til passende konkrete handlemuligheder – uden at jeg lukker alle andre døre, men også har øje for dem! I årene der kommer, til det bliver min tur, ved jeg nu hvilke initiativer og prioriteringer jeg skal tage i mit arbejdsliv og privatliv for at bane vej derhen. Min fremtidige liv som pensionist er ændret fra et diffust “måske” til en positiv forventning.

Per Ullerichs

Hvor forberedt er du på at gå på pension?

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvor forberedt du er på at gå på pension? Få svaret ved at prøve min quiz.

Du modtager quizzen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Her vil du modtage tips & tricks og af og til gode tilbud om et rigt pensionsliv. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Samtidig accepterer du min privatlivspolitik, som du kan læse her. Jeg bruger kun dit fornavn og din e-mail til at kunne sende quiz og nyhedsbrev til dig.