Foredrag og workshops

Giv medarbejderne inspiration med et foredrag eller udvid med værktøjer på en workshop.

Foredrag

Ønsker I at sætte fokus på seniormedarbejdere, senkarriere og overgangen til pensionslivet? Så book mig til et foredrag eller et gå-hjem-møde. Her får deltagerne inspiration til, hvordan man som seniormedarbejder kan få det bedste ud af senkarrieren, og hvordan man sammen med virksomheden får skabt de bedste rammer for den sidste del af arbejdslivet.

Jeg stiller spørgsmål til refleksion, om hvad det gode arbejdsliv indeholder, og hvordan vi skaber en god overgang til den næste livsperiode, hvor den enkelte selv står med ansvaret for at fylde sin dagligdag med meningsfuldt indhold.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed.

Workshop

Ønsker I at give jeres seniormedarbejdere større indsigt i, hvordan de kan få mest muligt ud af deres senkarriere og den bedste overgang til pensionslivet? Så tilbyd dem en workshop, hvor vi arbejder med muligheder i senkarrieren og ser på, hvordan man sammen med virksomheden får skabt de bedste rammer for den sidste del af arbejdslivet.

En workshop veksler typisk mellem oplæg fra mig, gruppearbejde og individuelt arbejde.

Workshops kan vare nogle få timer eller strække sig over en periode med flere mødegange. 

Uanset længden af workshoppen bliver indholdet skræddersyet til gruppen.

EKSEMPEL PÅ WORKSHOP:

‘Senkarriere og næste livsfase’

Målgruppe:
Medarbejdere i den sidste del af deres arbejdsliv, som kan ane pensionsalderen i horisonten.

Indhold:
Vi ser på, hvordan det er at slutte sit arbejdsliv og gå på pension. Hvad skal du bruge din nyvundne tid til, som du før brugte på dit arbejde? Vi taler om, hvordan du kan forberede din senkarriere, så du og din arbejdsgiver får mest muligt ud af den til gavn og glæde for begge parter.

Vi arbejder med overgangen til næste livsfase, livskvalitet, forandring, og nyt indhold i tilværelsen, når arbejdet på et tidspunkt slutter. Måske skal du realisere en drøm enten i arbejdslivet, eller når du går på pension?

Vi kommer også ind på emner, som mange tænker over men sjældent taler højt om: Hvis jeg skal arbejde frem til en sen alder, hvordan får jeg så et godt arbejdsliv, og kan jeg overhovedet fortsætte med at lave det, jeg gør i dag? Og hvordan undgår jeg at blive kørt ud på et sidespor, hvis jeg vil tale om ændring af arbejdsvilkår med min leder?

Udbytte:
På workshoppen forbereder du din senkarriere, overgangen og indholdet i din næste livsfase, så du får noget at se frem til, hvis du allerede nu frygter pensionsalderen
Glæder du dig til at skulle på pension, får du inspiration til, hvordan du får struktureret og realiseret alle dine drømme og planer.

På workshoppen forbereder du din senkarriere, overgangen og indholdet i din næste livsfase, så du får noget at se frem til, hvis du allerede nu frygter pensionsalderen.

Du får ideer og input, som du måske ikke ville være kommet i tanker om selv. Du slutter med en plan for, hvad du skal tage fat i efter workshoppen for at realisere dine (nye) ideer.

Workshoppen kan tilrettelægges med flere mødegange. Det giver mulighed for at følge op på planerne, og deltagerne kan få et eventuelt opmuntrende puf.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.