Velkommen til et rigt liv

Når du begynder at nærme dig pensionsalderen, har du brug for at forberede dig på, hvordan dit kommende pensionsliv kan blive spændende og indholdsrigt. Men det kan være svært at fokusere på selv, når du har fuld gang i din karriere og er optaget af dit arbejde. Så kan jeg hjælpe dig.

Lad os tage en telefonsnak om, hvordan du kan få hjælp til at planlægge din næste livsfase, så den passer til netop dig og dine drømme.

Ved du, hvad du skal fylde dit liv med af meningsfulde og identitetsskabende aktiviteter, når du går på pension? En af livets største overgange er fra arbejdsliv til pensionsliv. Du siger farvel til dit arbejde, som har fyldt det meste af din vågne tid i 40 år. Du har masser af kompetencer og erfaring, og mindst 10 – 20 gode år foran dig. Nu er det helt op til dig selv at skabe dig en ny, interessant periode i dit liv.

Du fortjener, at også den næste periode i dit liv bliver interessant – måske bliver den dit livs bedste. Men det kræver, at du forbereder dig: På den sidste del af din karriere, hvor du skal overlevere din værdifulde viden til din arbejdsplads, på din overgang fra arbejdsliv til pensionsliv, og ikke mindst på indholdet af din nye livsfase. Sådan at du får sagt ordentligt farvel til dit arbejdsliv, og du får noget at se frem til. Det kan jeg hjælpe med.

Det starter med, at vi to tager en snak og finder ud af, hvad der er den rigtige løsning for dig. Book en uforpligtende telefonsamtale her.

Til dig, der nærmer dig
pensionsalderen

Har du ikke tænkt nærmere over, hvad du skal få tiden til at gå med af interessante aktiviteter, når du går på pension?

Så kan jeg hjælpe dig. Ved at planlægge din næste livsfase mens du stadig arbejder, kan du bruge dit momentum i arbejdslivet til at få den helt rigtige start på den næste periode i dit liv. Og samtidig får du noget at se frem til. Måske bliver den nye periode dit livs bedste.

Book en uforpligtende telefonsamtale og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med at planlægge din næste livsfase, så den passer til netop dig og dine drømme.

Til virksomheder


Har I medarbejdere, der nærmer sig pensions-alderen, og savner I et relevant udviklingsforløb til denne målgruppe?

En god seniorpolitik med åbenhed om den sidste del af arbejdslivet og den næste livsfase giver jer mulighed for bedre at kunne tilrettelægge succession planning og overførsel af viden. Et forløb kan også være et relevant alternativ til outplacement – jeg kalder det pensionplacement – ved fratrædelsesaftaler og opsigelsesrunder, som involverer ældre medarbejdere.

Book en uforpligtende telefonsamtale og hør, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed.

Sådan kan du få mere at vide

Du er velkommen til at booke en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

”Jeg kan varmt anbefale et forløb med Line. Jeg blev hjulpet med at strukturere processen og få taget de initiativer, der skulle til, for at jeg kunne føre mine ønsker ud i livet fra den første dag i min nye tilværelse.”

Jens Hvidberg

Lidt om Line

Vi er på en fælles mission. Den munder ud i, at du får planlagt din overgang fra arbejdsliv til pensionsliv og indholdet i din nye livsfase, så du kan opleve livskvalitet fra den første dag i dit pensionsliv. Du fortjener, at dit pensionsliv bliver en ny, interessant periode i dit liv – måske bliver den dit livs bedste.
Det er det, jeg brænder for, og det er derfor, jeg møder ind på kontoret hver dag. Klik her for at læse mere om min baggrund.

Her kan du se mine blogindlæg

Hvor forberedt er du på at gå på pension?

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvor forberedt du er på at gå på pension? Få svaret ved at prøve min quiz.

Du modtager quizzen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Her vil du modtage tips & tricks og af og til gode tilbud om et rigt pensionsliv. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Samtidig accepterer du min privatlivspolitik, som du kan læse her. Jeg bruger kun dit fornavn og din e-mail til at kunne sende quiz og nyhedsbrev til dig.