Et rigt liv

Hvor forberedt er du på at gå på pension?

Når du går på pension, har du mange gode år foran dig og masser at byde ind med. Men du har selv ansvaret for at fylde din nye livsfase med et indhold, der giver mening og identitet for dig.   

Hvis du vil have en god start på dit pensionsliv, er det en god idé at forberede dig. Forskellen på at bruge det meste af sin vågne tid på sit arbejde, og så selv at skulle fylde sin dagligdag ud, er nemlig overraskende stor.  

Prøv denne quiz og find ud af, hvor godt du er forberedt på at gå på pension.

 

Du modtager quizzen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Her vil du modtage tips & tricks og af og til gode tilbud om et rigt pensionsliv. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Samtidig accepterer du min privatlivspolitik, som du kan læse her. Jeg bruger kun dit fornavn og din e-mail til at kunne sende quiz og nyhedsbrev til dig. 

Jeg kan varmt anbefale et forløb med Line. Vi havde de første samtaler i god tid inden mit pensionstidspunkt, derefter nogle samtaler ifm. selve overgangen, og sluttede med en samtale efter jeg var gået på pension.

Egentligt mente jeg at have rimeligt godt tjek på overgangen selv. Men gennem mine samtaler med Line fik jeg inspiration til nogle overvejelser og afklaringer omkring, hvad der er vigtigt for mig. Jeg blev hjulpet med at strukturere processen og få taget de initiativer, der skulle til, for at jeg kunne føre mine ønsker ud i livet fra den første dag i min nye tilværelse. Ved at jeg forberedte indholdet i mit pensionsliv sammen med Line, fik jeg gjort de helt rigtige ting i forbindelse med, at jeg sagde farvel til mit arbejdsliv. Og livet er bestemt ikke gået i stå. Min nye dagligdag indeholder nu et behageligt miks af frivilligt arbejde som guide, tid til familien og plads til spontane aktiviteter.